Diner

Koude Voorgerechten

  • Runder Carpaccio, de lekkerste van Breda en omstreken. Eveneens verkrijgbaar met als extra eendenlever en truffelolie (meerprijs € 7.50).                 
€ 11.50
  • Steak tartaar, een echte klassieker.
 € 12.50
  • Ibereico ham, topham uit Spanje.             
 € 16.50
  • Gerookte zalm en paling, heerlijk ambachtelijk gerookt, met toast.
 € 15.50
  • Duo van eendenlever, combinatie van gebakken eendenlever en terrine van eendenlever. (Biologisch)
€ 17.50
  • Oesters naturel nr.3, Zeeuwse oester nr.3
€   2.75

 

Warme Voorgerechten 

  • Spaanse gamba's, in olie bereidt met knoflook en pepers.
€ 12.50
  • Coquilles met champagnesaus, licht gegrild met Hollandse garnaaltjes en zeewiersalade.          
€ 15.75 
  • Escargots, half dozijn in eigen behuizing bereidt.
€ 11.50 
  • Oesters gegratineerd, (per stuk). Gegratineerd met een romige saus en Parmazaanse kaas.
€   5.50 
  • Tomatensoep, ouderwets met balletjes.
€   5.50 
  • Soep van de dag   
€   5.50 

 

Hoofdgerechten vlees

  • Stuisvogelbiefstuk, geserveerd met vijgen portsaus.
€ 25.00 
  • Tournedos, keuze uit Stroganoff-, peper-, of bearnaisesaus.
€ 26.50 
  • Tournedos Rossini, een klassieker geserveerd met eendenlever en truffelsaus. (Biologische eendenlever)

€ 34.50 

  • Chateaubriand (2 personen), volgens recept van generaal Stroganoff.
€ 57.50 
  • Vlees van de dag.
€ 25.00 
  • Steak, geserveerd met pepersaus. 
€ 19.50 

 

Hoofdgerechten vis

  • Visbord uit Oostende, diverse gepocheerde vissoorten.
€ 27.50 
  • Vangst van de dag.
€ 25.00 
  • Gebakken zeetong (500/600 gram), Onze overbekende zeetong.
€ 38.75 
  • Gegrilde kabeljauw,  geserveerd met ravigottesaus.
€ 22.50 

 

 Gezien de dagversheid van bovenstaande gerechten is het

 mogelijk, dat i.v.m. aanvoer een gerecht niet voorradig is.

 

Kreeft voorgerechten

  • Kreeftensoep
€ 12.50 
  • Halve kreeft, met coquille en Hollandse garnalen.
€ 19.50 
  • Halve kreeft, met mayonaise.
€ 16.50 
  • Halve kreeft, gegratineerd.
€ 16.50 

 

Kreeft hoofdgerechten

  • Hele kreeft, met champagnesaus.
€ 34.50
  • Hele kreeft, op Oosterse wijze.
 € 34.50
  • Hele kreeft, gegratineerd.
 € 34.50

   

Pasta gerechten

  • Pasta, met diverse zeevruchten.
€ 24.50
  • Pasta, met gamba"s en knoflook.
€ 22.40
  • Pasta, met truffel en paddestoelen. Vegatarisch.
€ 24.50
  • Pasta, met rode pepers en knoflook. Vegetarisch.
€ 16.50
  • Pasta Carbonara, met spekjes, gekookte ham en room.
€ 17.50

 

Al de bovenstaande pasta's zijn op room-basis bereid.

 

Desserts 

O.a. keuze uit:  

  • Crêpes Suzette
  • Dame Blanche
  • Sabayonne
  • Kaasplateau
  • Dessert van de dag

 

Heeft u een allergie? Meld het ons.                            

 

Wijzigingen in de kaart voorbehouden.

 

Groepen vanaf 10 personen, keuze in overleg.

 

Cadeautip: Dinerbon    

 

Reserveren

         

 

 

Aspergekaart

  • Aspergesoep € 7.50

 

  • Asperges op vlaamse wijze € 25.00

   (ham, ei, krieltjes en    boter)

 

  • Asperges gepocheerde zalm € 26.50

   (Met champagnesaus)

 

  • Asperges coquilles    € 26.50

   (Met bearnaisesaus)

 

  • Asperges lamsvlees    € 26.50

   (Met naturel jus van    het lamsvlees)

 

  • Asperges  1/2 kreeft € 28.50

 

  • Supplement asperges € 7.50

 

 

 

Naast onze menukaart en ons 3-gangen menu hebben wij regelmatig een aanbeveling van de chef.

 

Vraag er gerust naar bij onze medewerkers.  

 

 

Natuurlijk kookt de chef met de seizoenen mee en kunt u hier speciale menu's of gerechten uit het seizoen vinden.

 

Denk hierbij aan:

 

  • Oosterschelde kreeft
  • Asperges
  • Mosselen
  • Wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

 

^ Naar boven